Home > Algemeen

Contributie

Wij zijn een samenwerking aangegaan met ClubCollect, een organisatie met ruime ervaring op het gebied van contributie-inning. Zij bieden ondersteuning door de administratieve verwerking over te nemen, zoals het versturen van betaalverzoeken en herinneringen namens ALC. ClubCollect is geen incassobureau maar een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat contributie innen makkelijker gaat.
Voor zowel de leden als ALC levert dit veel voordelen op. Het grootste voordeel voor de leden is het betaalgemak en de mogelijkheid tot gespreid betalen (hiervoor wordt wel een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht).

Via e-mail, sms en/of per post zal ClubCollect de betaalverzoeken sturen namens ALC.
Met de link in de berichten die je ontvangt kun je naar jouw persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kun je aangeven op welke manier je wenst te betalen. Je kunt namelijk kiezen tussen een betaling ineens of een gespreide betaling. Gespreide betalingen gaan altijd middels automatische incasso, maar bij een betaling ineens heb je de keuze tussen een betaling via automatische incasso en een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvang je altijd een aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat je altijd op de hoogte bent. Op jouw persoonlijke betaalpagina kun je ook alle facturen inzien en zo nodig vragen stellen over een bepaalde factuur.

Omdat ClubCollect de betaalverzoeken zal sturen namens ALC, zullen er enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres (zorg dat je recente mailadres bij de ledenadministratie bekend is). Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, nooit worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de penningmeester. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de AVG.Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij  naar www.clubcollect.com/nl/members

Contributie 2018-2019

€  135,00