03 mei 2018 - Voorbeschouwing ALC 1 – RKVV Zwaagdijk 1

Zondag gaat het er om als we gastheer zijn van RKVV Zwaagdijk.

De belangen zijn duidelijk: een van de 2 gaat direkt degraderen, de andere zal zich via de reddingsboei van 2 P/D-wedstrijden moeten zien te handhaven in de 4de klasse.

Op dit moment dragen de Zwaagdijkers olv trainer Cees Broers de rode lantaarn maar met slechts 1 punt minder dan ALC dat overigens wel een aanzienlijk beter doelsaldo heeft. Met de wetenschap dat de laatste wedstrijd van het seizoen de return van vandaag is lijkt alles dus nog open te liggen. Maar deze heenwedstrijd WINNEN zou natuurlijk wel lekker zijn!

Scheidsrechter van dienst is M. de Bruijne die om 14:00 de wedstrijd aan zal blazen en daarmee de wedstrijdbal geschonken door Rudi & Scholes, bij sommigen beter bekend als Ruud Chattellon en Patrick Goedhart de eerste omwentelingen zal laten maken.

Overbodig te zeggen dat we hopen dat iedereen die ALC een warm hart toedraagt as zondag op 24C aanwezig is om "oos joos" te steunen.Ze zien en horen u graag!

$jR