30 maart 2018 - Voorbeschouwing ALC 1 – HSV Sport 1889 1

Op 1ste (!) Paasdag ontvangen we op 24C HSV Sport, de geel-zwarten die o.l.v. trainer Stephan Kaaij qua verliespunten op de 2de plaats staan.

Het zijn zware tijden voor alles en iedereen die ALC lief hebben. Voor het laatst behaalde punt moeten we zelfs terug naar vorig jaar 19 november toen in een ware thriller een 5-5 gelijkspel werd weggesleept uit Risdam-Noord bij de gasten van vandaag. Hopelijk kunnen "oos joos" uit dat feit wat moet putten...

Zeker is wel dat ze zondag onze aanwezigheid en steun goed kunnen gebruiken als om 14:00 uur scheidsrechter J.C.J.M. Langedijk de wedstrijd aan zal blazen.

Sponsors van de wedstrijdbal zijn Mark en Edwin Boltendal, de gebroeders die er elke week weer zorgen dat de spelers tussen kaarsrechte en kalkwitte lijnen kunnen spelen.

Voor de Gok de Goal-ers: vandaag beginnen we met de 2de helft (dwz wedstrijd 7 tm 12) en bovendien is het jackpot dus maar liefst  €75 te verdelen!

Tot zondagmidag allemaa!

$jR