08 mei 2018 - Voorbeschouwing ALC 1- RKEDO 1

As donderdag,(Hemelvaartsdag) weer een thuiswedstrijd voor de Zonwering Boys en wel tegen RKEDO uit De Goorn.

De gasten, onder leiding van trainer Bert Blank, zijn nog niet helemaal veilig en zullen er daarom wel op gebrand zijn om punten te pakken op 24C. Aannemende dat ALC zelfvertrouwen heeft getankt met de dikverdiende overwinning op Zwaagdijk afgelopen zondag, zou het best weleens weer een spannende en leuke pot voetbal kunnen worden.

We gaan het zien als arbiter van dienst de heer P.H. Graper de pot aan zal gaan blazen rond de klok van 14:00 uur.

Overigens 1 wedstrijdbal vandaag maar sponsors voor 2 ballen! Zowel ons erelid Jan Zander als ook Roelandt Paarlberg, Raadslid namens GemeenteBelangen, doneren vandaag elk een bal. Dag gaat lekker zo ...hopelijk de voorbode van een mooie zondag (lees een 3-punter voor ALC)!

We zien u allemaal weer graag, tot donderdag!

$jR