29 mei 2017 - Nog een paar dagen... Feestweekend ALC 70 jaar!

Dit jaar bestaat ALC alweer 70 jaar en dit heugelijke feit willen wij vieren tijdens het pinksterweekend op 3 en 4 juni met alle leden en iedereen die onze club een warm hart toedraagt. Hou dit weekend dus vrij!

Op de zaterdag is er voor de jeugdteams het traditionele maar nog steeds vet-gave SIXEN.

Voor de senioren, vanaf de JO17,  wordt er op de zondag een tienkamp georganiseerd met aansluitend een feestavond in de kantine.

Het programma begint om 13:00 uur en ieder team zal een parcours afleggen van verschillende spellen die ieder 20 minuten duren. Naar verwachting zal de tienkamp afgelopen zijn rond 16:30 uur. Daarna zal de feestdag voortgezet worden in de kantine met muziek van dj Jordy Twisk waar ook het winnende team bekend gemaakt wordt.

Wie geen lid is maar toch mee wil doen kan zich opgeven met een team (maximaal 12 personen) of individueel. Opgeven kan bij Dave Zutt (klik hier voor email)  maar wees snel want het aantal teams dat mee kan doen is beperkt. We hopen iedereen te zien bij ALC tijdens het Pinksterweekend zodat we er met zijn allen een mooi feest van kunnen maken!!!

Het ALC feestcomité