31 mei 2017 - Vernieuwing Jeugdcommissie

Beste ouders/verzorgers/vrienden en familie van onze jeugdleden,

Het voetbalseizoen zit er op en de Jeugdcommissie is nog bezig met het komende sixentoernooi en de teamindeling voor volgend jaar. Afra en Kirsten treden af en Erwin en Maroeska dragen liever ook het stokje over aan kersverse nieuwe JC leden. Vandaar hierbij een oproep aan u:

Wie heeft er zin om toe te treden tot de Jeugdcommissie van ALC?

Zoals u weet 'draait' onze voetbalclub op geweldige vrijwilligers. Deze toppers ziet u op het veld bij de trainingen, langs de lijn bij de wedstrijden, achter de bar in de kantine en vaak ziet u ze niet omdat zij achter de schermen wonderen verrichten.

Binnen de jeugdcommissie wordt geprobeerd het een en ander aan te sturen, te organiseren en in te delen.

Er wordt 1 x per maand vergaderd, waarbij verschillende onderwerpen ter tafel komen. U kunt hierbij denken aan de kantinediensten, tenues, toernooiverzoeken, teamissues, teamindeling, planning voor evenementen, wedstrijdaangelegenheden etc.

Lijkt het u leuk om binnen de JC uw steentje bij te dragen, meldt u dan vooral aan. U kunt plaatsnemen als 'meedenker', beheerder van de kantinekas, planner voor kantinediensten, coordinator van jeugdteams, uitvoerder lief en leed, organisatie van Pupil van de Week of misschien heeft u zelf een idee.

Wilt u eerst eens komen kijken bij een vergadering of een JC lid om nadere informatie vragen dan kan dat uiteraard. De telefoonnummers van de JC staan op de site, maar u mag ook mailen naar maroeskateka@hotmail.com.

Wij kijken uit naar uw reactie!

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie