08 juni 2017 - Een geslaagde dag.....

Ja want dat mogen we deze eerste Pinksterdag best noemen…..Op 5 augustus bestaat DE CLUB 70 jaar. Nou is deze leeftijd geen jubileumjaar dus hoefden we niet na te denken over een receptie, reünie en allemaal andere zaken die bij een jubileum horen. Maar om deze verjaardag nou zomaar zonder wat voorbij te laten gaan dat was nou ook weer wat…..

Sinds een tijdje hebben we een heuse evenementencommissie (Xander, Dave en Pascal) en zij hebben een mooi programma in elkaar gedraaid.

Een zeskamp moest er komen waarbij de leden/fervente aanhangers van de zondagafdeling hun best mochten doen bij allerlei ludieke speledingetjes. Het weer was geweldig: niet te warm maar ook zeker niet te fris, kortom…precies goed. Er werd tot op het scherpst van de snede gestreden door 7 teams. Deze strijd werd (volgens mij) gewonnen door een team vanuit de JO19, 2e was het team van Bas de Wit, 3e het team van Arno Schipperheijn (oftewel het 2e), 4e het team vanuit de JO17, 5e een selectie van het Damesteam, 6e het team van Nick Ros en 7e het team “op leeftijd” (en dat is een beetje nattevingerwerk want Pascal had de uitslagenlijst al weggegooid…heb nog met mn hoofd in de vuilnisbak gehangen om te zoeken maar toen ik de koffieprut tegen kwam hield ik het voor gezien..) Als prijs kreeg iedereen een fles doucheschuim in de vorm van een shirt/broek in de ALCkleuren en een stylopen met inscriptie.

DJ Jordy Twisk had een dubbelrol: hij hield de muziek in de gaten maar probeerde ook punten voor zijn team te scoren…gelukt gezien hun eerste plaats.

De BBQ ging aan en waar we andere jaren nog met een grote hoeveelheid vlees bleven zitten was nu in een tijd van ommezien alles op…ja weet het maar….Het feest ging los tot in de late (of vroege) uurtjes. Het was een geslaagde dag……..