Home > nieuws

26 juni 2017 - Clubkanjer 2017

Zoals een goede traditie betaamt werd ook dit jaar weer de Clubkanjer van het jaar benoemd. Een ooit door wijlen Ger Koster ingestelde onderscheiding voor iemand die zich het afgelopen seizoen zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor de club. Het is een zaak van de voorzitter en van hem/haar alleen, zoals ooit bepaald is. Ook de leden van het bestuur hebben geen inspraak/wetenschap. 

Ook dit jaar is het op deze manier gegaan.

                                                              De eer is deze keer voor ons aller PIM.

Pim Uitentuis....vroeger actief bij de club...jaren uit beeld en weer binnen de hekken belandt door omstandigheden. Hij is, toen het officieel niet meer "hoefde" gebleven, gelukkig. Hij heeft een paar jaar geleden een aanmoedigingsduim gekregen en misschien heeft dat meegeholpen aan zijn besluit ALC in zijn hart te houden. Soms zorgt hij voor opschudding door wat gekke, lichamelijke acties  maar steeds loopt het met een sisser af....misschien wel typerend voor Pim.  

Pim, manus van alles maar vooral het kantinebeheer is zijn ding. Sta je op "de lijst".....berg je want hij achtervolgt je tot aan je voordeur, net zolang tot je je rekening hebt voldaan. Maar andersom is ook het geval, heb je hulp nodig dan zal Pim de eerste zijn die zijn (oke...nogal grote hand) uitsteekt.

Kortom....een terechte keus van voorzitter Dirk Poot! Gefeliciteerd Pim...!Terug naar de homepage