Home > nieuws

26 juni 2017 - Vrijwilligersavond 2017

Als laatste activiteit van dit seizoen de vrijwilligersavond. Het was heel moeilijk om tussen alle drukte van de dag een datum te vinden. Streven is om alles voor 1 juli af te ronden dus kwam de datum van 23 juni boven drijven. Het besef was er dat een deel van de zeer gewaardeerde vrijwilligers niet aanwezig konden zijn vanwege de TT in Assen....

Op de uitnodiging stond te lezen dat aanwezigheid om 20 uur wel gewenst was en het waarom werd iedereen rond half negen duidelijk. Dirk had een cobi gemaakt van boerengolf, footgolf en klootschieten......hij had op en rondom de twee velden een parcours uitgezet met autobanden als hole en iedere groep kreeg een kruiwagen met versnaperingen mee. Er werden groepen van 4-6 spelers gemaakt en hoppa.....Er werd flink gestreden en het leverde soms heel hilarische beelden op.

Vooral een bal door een steeg krijgen bleek een hele moeilijke.....de groep die het het moeilijkste had had 126 keer contact met de bal nodig om tot een eind te komen, de groep met de minste hadden 50 x contact met de bal. Het was een leuke, ontspannen bezigheid en "meedoen was belangrijker dan winnen"....zoals de voorzitter zei.

Daarna de bekendmaking van de clubkanjer (Pim Uitentuis) en het dankwoord, ook voor alle vrijwilligers die er niet waren. Zonder jullie kan de club niet verder!!

Volgend jaar ook naar zo'n gezellige avond??? Meld je aan als vrijwilliger van ALC.....

 

Bas, Leon en Colin bedankt voor het "bemannen" van de barTerug naar de homepage