Home > nieuws

05 juli 2017 - A1 (O-19) neemt afscheid van de jeugd

Afgelopen zaterdag heeft O-19 officieel afscheid genomen van de jeugd. Gezien de leeftijd van de meeste jongens was het niet meer mogelijk om dit team nog een jaar in de jeugd te houden. Deze jonge mannen gaan dan ook volgend jaar de selectie versterken. Het afscheid werd afgelopen zaterdag op gepaste wijze gevierd.

Om 11:30 werd er verzameld bij het HNBP waar een heerlijke lunch werd geserveerd en vervolgens vertrokken wij richting Lelystad om een onderlinge strijd uit te vechten op de (buiten) kartbaan. De heren gingen vol gas over de baan en schroomden niet om hier en daar een ploeggenoot een klein zetje te geven. Na het karten richting het nieuwe bowlingcentrum in Lelystad en vervolgens weer richting Abbekerk voor het avondprogramma.

S’ avonds stond namelijk een gezellige en goed verzorgde BBQ (dank Bas en Colin) op het programma bij de hoofdtrainer thuis. Deze duurde nog tot in de kleine uurtjes….

Al met al een topdag voor deze heren. Namens de jongens nog een speciaal woord van dank aan het bestuur van ALC en HTM Bouw die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt.


Arjan

 

 

 Terug naar de homepage