24 december 2017 - Van de jeugdcommissie

De winterstop is aangebroken en als jeugdcommissie kijken we terug op een mooie eerste helft.

De eerste helft stond vooral in het teken van nieuwe gezichten. Zo hebben we hele enthousiaste kabouters mogen verwelkomen met daarbij minstens even enthousiaste trainers en begeleiders. Eric Smit is met zijn keeperstrainingen gestart en bij de jeugdcommissie zijn nieuwe leden aangeschoven (alles komt goed toch Bas).

Maar het belangrijkste: de jeugd heeft lekker gevoetbald en de JO11, MO13 en JO15 staan zelfs (nog) op de 2de plek!

En dan de voorbeschouwing voor de tweede helft..

De teams JO10 t/m JO11 en de jongste meisjes uit MO13 zullen weer starten met winterzaalvoetbal in Midwoud. Het programma komt binnenkort op de site.

Op 12 januari is de buitengewone algemene ledenvergadering waarvoor we alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden verzoeken te verschijnen. Naar aanleiding van de oproep van onze voorzitter heeft de jeugdcommissie zich verkiesbaar gesteld voor het bestuur en om dit te bekrachtigen is de goedkeuring van de leden nodig. De contactpersonen voor de jeugd blijven overigens voorlopig ongewijzigd.

Op 14 januari is de Bosloop. We verzamelen om 13.00 uur op het dorpsplein om vervolgens naar het Robbenoordbos te rijden voor een gezellige frisse wandeling waar een speurtocht is uitgestippeld door de Bosloopcommissie. Terug in de kantine kunnen we weer in afwachting van de prijsuitreiking opwarmen met een lekker kopje soep en poffertjes. Jullie komen toch ook!

Rest ons voor 2017 alleen nog een woord van dank aan al onze vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen aan de eerste helft van dit voetbalseizoen. Wij wensen jullie en onze leden hele fijne feestdagen en een gezond en sportief 2018.

De Jeugdcommissie