12 januari 2018 - Buitengewone ledenvergadering

Vrijdag 12 januari 2018 belooft een memorabele avond te worden in de geschiedenis van ALC. Op deze avond zal een bijna compleet nieuw bestuur aangesteld gaan worden. We weten allemaal nog van de penibele toestand waarin het bestuurlijke kader van de club verkeerde aan het einde van het jaar 2017. De laatste jaren kalfde het bestuur steeds meer af en de noodklok werd geluid....gelukkig niet zonder effect: de jeugdcommissie heeft besloten om in zijn geheel door te stromen naar het hoofdbestuur. Een geweldig initiatief waar we als club ontzettend dankbaar en blij mee moeten zijn. Veel nieuwe gezichten, een nieuw elan en nieuwe ideeen.....kortom een boost!!

Eén drempel zal nog genomen moeten worden: e.e.a. zal wel bekrachtigd moeten worden door de leden dus bij deze een oproep:

"Komt allen en laat zien dat de nieuwe bestuursleden ook jouw steun hebben!!!!!"

Vrijdagavond 12 januari 2018, aanvang 19.30 uur in kantine "Goed Genog".