12 februari 2018 - Clubgenoten … Je voetbal.nl account staat wellicht op afgeschermd!

Het voorjaarsseizoen is inmiddels weer begonnen. Voor de jeugdteams dus weer een nieuw ronde, nieuwe kansen. Maar …hoe zit het eigenlijk met jouw voetbal.nl app?

Misschien is het niet bekend bij iedereen maar de instellingen in Voetbal.nl zijn door de KNVB automatisch op AFGESCHERMD gezet. Dit heeft tot gevolg dat jouw voetbalhistorie niet openbaar is voor anderen. De KNVB heeft dit gedaan om privacy overwegingen. Niemand kan zien hoeveel wedstrijden je hebt gespeeld, hoeveel doelpunten gemaakt, Man of the Match enz.

Van onze senioren- en jeugdteams zijn er heel veel spelers die hun profiel (nog) niet hebben aangepast. Kijk dus via je account naar jouw instellingen en maak een bewuste keuze. Dit kan heel eenvoudig via Menu instellingen in de app. Om het plaatje compleet te maken voeg dan gelijk je foto toe!

Overigens bij NORMAAL is alleen je naam zichtbaar geen andere (prive)gegevens. Bij OPEN is behalve je naam ook je foto (als je die hebt toegevoegd uiteraard) zichtbaar, verder wederom niks.

$jR