27 februari 2018 - Met Pasen en Pinksteren voetballen?

Het lijkt nog  ver weg maar toch graag even jullie aandacht voor het wedstrijdprogramma van het Paas- en Pinksterweekend. Dit omdat we hier-en-daar nogal wat bevreemding dan wel onwetendheid voelen.

Pasen, zondag en maandag 1 en 2 april
Voor de ALC-teams die normaal op zaterdag spelen staat er vooralsnog geen programma gepland.
Voor de teams die normaal op zondag spelen staat tot nu toe alleen een wedstrijd voor ALC 1 op de planning voor zondag 1 april, inderdaad 1e (!) paasdag. Voor de 2de Paasdag staat er niks gepland.

Pinksteren, zondag en maandag 20 en 21 mei
Voor de ALC-teams die normaal op zaterdag spelen staat er voor zaterdag 19 mei wel een compleet programma gepland.
Voor de teams die normaal op zondag spelen staat er een compleet programma gepland voor zondag 20 mei, inderdaad 1e (!) pinksterdag. Voor de 2de Pinksterdag staat er wederom niks gepland.

Het staat teams vrij in onderling overleg van wedstrijddag te veranderen. Ook kunnen er nog inhaalwedstrijden ingelast worden, zeker nu de winter haar intrede schijnt te hebben gedaan.
Onnodig te zeggen dat het dus verstandig is de site of de voetbal.nl app te volgen. Is overigens altijd handig…