Home > nieuws

12 maart 2018 - Jij ook in het Nederlands Elftal? …train dan als een speler van AZ!

Wil jij aan de trainers en scouts van de zo succesvolle AZ Jeugdopleiding laten zien wat jij in je mars hebt? Dan is dit jouw kans! Je kunt je nu namelijk inschrijven voor de AZ Selectiedagen 2018, die in april en mei op acht locaties in Noord-Holland worden georganiseerd.

Tijdens de AZ Selectiedagen krijg je een training aangeboden met verschillende oefenvormen en ervaar je hoe het is om te trainen als AZ'er. Tijdens de dagen wordt door de scouts van AZ actief gespeurd naar talent. De voetballers die tijdens deze dagen in positieve zin opvallen, maken kans op een plek in de AZ Jeugdopleiding.

Wie?
Voetballers in de leeftijdscategorieën Onder 8 tot en met Onder 14 (geboren tussen 2004 en 2010) kunnen zich inschrijven voor de AZ Selectiedagen. Het evenement wordt georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers. Er wordt geen aparte keeperstraining aangeboden.

Waar?
De AZ Selectiedagen vinden plaats in april en mei. Hieronder is te zien wanneer er bij welke clubs trainingen worden aangeboden.

Maandag 30 april 2018 - De Foresters, Heiloo
Dinsdag 1 mei 2018 - vv SRC, Schagen
Woensdag 2 mei 2018 - KFC 1910, Koog aan de Zaan
Donderdag 3 mei 2018 - RKVV Velsen, Driehuis
Vrijdag 4 mei 2018 - Victoria-O, Obdam
Woensdag 9 mei 2018 - VV De Zouaven, Grootebroek
Woensdag 16 mei 2018 - rksv HBC Voetbal, Heemstede
Woensdag 23 mei 2018 - AFC'34, Alkmaar
Inschrijven
We raden je aan om je in te schrijven op een locatie bij jou in de buurt. Bekijk hier hoe jij je kunt inschrijven. Een ticket bestellen doe je door in te loggen met jouw eigen account, dat is gekoppeld aan je e-mailadres. Per e-mailadres kan maximaal één account worden aangemaakt en per account kan weer maximaal één ticket worden besteld. Ieder kind moet dus zijn eigen account hebben. Heb jij nog geen account? Geen zorg, die maak je eenvoudig aan in het inschrijfproces. Deelnemers dienen tussen de 7 en 14 jaar oud te zijn op het moment van inschrijven. Klik hier om je direct in te schrijven.

Controleer goed of de juiste gegevens zijn ingevuld. Achteraf kunnen deze op het ticket niet meer worden gewijzigd.

Kosten
Deelname aan de AZ Selectiedagen kost € 10 en voor leden van de AZ-juniorclubs € 7,50. Voor de betaling maak je gebruik van iDEAL.

Vragen
Heb je vragen? Bekijk dan hier of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Kun je geen goed antwoord vinden op jouw vraag? Neem dan contact met ons op via selectiedagen@az.nl.

Juniorclubs
Ben je nog geen lid van de AZ-juniorclubs? Schrijf je nu de rest van het seizoen in voor slechts € 7,50! Als je dit doet vóórdat je jouw deelname aan de AZ Selectiedagen hebt veiliggesteld, ontvang je € 2,50 korting op deelname aan de AZ Selectiedagen. Het lidmaatschap biedt ook andere voordelen. Waaghalzen maken namelijk automatisch kans om mee te doen met de spelersescorte en AllstarZ kunnen ballenjongen of -meid voor een half seizoen worden. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke activiteiten zoals de Handtekeningen-dag (Waaghalzen) of het FIFA-toernooi (AllstarZ).Terug naar de homepage