02 april 2018 - Rabobank Clubkas Campagne!

De aanmeldingen van ALC en De Valck zijn geaccepteerd!

Hieronder lees je wanneer je mag stemmen en hoe je lid van Rabobank West-Friesland wordt (heel eenvoudig!).

Lid worden van de Rabobank (en vervolgens mogen stemmen) kan tot 10 april 2018. Kunnen wij op jullie stemmen rekenen?

Verder is er een orginaliteitsprijs van € 250,-. Deze wordt uitgereikt aan de club die op een originele en ludieke manier campagne voert voor de Rabobank Clubkas Campagne voor hun club. Ideeën zijn welkom!

Wie kunnen er stemmen?
Alle leden van Rabobank West-Friesland kunnen stemmen. Zij ontvangen per post of via e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 8 mei tot en met maandag 28 mei 2018 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank West-Friesland mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen Rabobank lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot en met 10 april 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context&lword=West-Friesland.