27 maart 2018 - KNVB verlengt competitie tot en met 17 juni!

Iets om rekening mee te houden …door de vele afgelastingen heeft de KNVB besloten dat in onderling overleg competitiewedstrijden gespeeld mogen worden tot en met 17 juni.

Dat betekent dus voor onze teams het volgende...

Voor Categorie A, waartoe ALC 1 behoort:

De wedstrijden in de categorie A staan allemaal ingepland. Afgelaste wedstrijden zijn ingepland tot en met uiterlijk 10 mei (Hemelvaartsdag). Wedstrijden die dan nog open staan zullen midweeks worden ingepland. De laatste twee speelronden zullen op dezelfde speeldag gespeeld dienen te worden. De standaardteams spelen deze wedstrijden ook allemaal met dezelfde aanvangstijd.

Voor Categorie B, waartoe al onze overige teams (ook jeugd) behoren:

Het streven was om op zondag 27 mei de competitie af te ronden. Mede door de vele afgelastingen, snipperdagen en uitgestelde wedstrijden, is er besloten dat ingeplande wedstrijden in onderling overleg tot en met 17 juni gespeeld kunnen worden.

Willen beide teams dus liever op een andere datum spelen (tot en met 17 juni) en wordt er een nieuwe datum afgesproken, dan kan deze wijziging via Sportlink worden doorgevoerd. Ook kan men in onderling overleg nog wedstrijden laten inplannen tot en met 17 juni, zodat deze nog kunnen worden meegenomen in de stand. Dit ivm met mogelijke kampioenschappen. De wedstrijdsecretaris van de thuisspelende vereniging kan dit aan de competitieleiders doorgeven.