Home > nieuws

21 september 2018 - Onze knecht, de robotmaaier is tijdelijk niet aanwezig...

Voor de goede orde ...de robotmaaier is opgehaald (dus niet gestolen..) door de eigenaar firma Hoek voor controle/onderzoek en zal in de loop van de komende dagen weer terugkeren op 24C!

 

19 september 2018 - De grasmaai-robot staat effe stil...!

Tijdens het verwijderen van een paar hekpalen op het trainingsveld is hoogstwaarschijnlijk met een schep de draad in de grond doorgestoken  en dus staat de robot stil.

 

As vrijdag gaat het weer hersteld worden en kan onze hulp hopleijk weer zijn werek gaan doen.

 

 

30 mei 2018 - Dit is ‘m …de robot op 24C!

 

Vervolgend op het nieuwsitem van 24 mei en verwijzend naar de rechterfoto hier beneden, deze robot gaat voorlopig onze beide velden 7 keer per week maaien en uiteraard op momenten dat er geen wedstrijden, trainingen of andere activiteiten plaats vinden op het veld.

 

Heel belangrijk is dat onze “knecht-op-wielen” zijn werk alleen goed kan doen op een veld zonder “losse” obstakels (zoals bv doeltjes maar ook trainingskleding…!) en vervuiling (bv lege flesjes). Vandaar de SPELREGELS VOOR IEDEREEN die duidelijk en op meerdere plekken op ons complex zijn aangegeven, zie ook de linkerfoto hieronder.

 

Bij deze het vriendelijke doch dringende verzoek aan IEDEREEN die ons terrein betreedt om medewerking te verlenen aan die spelregels. Sowieso gaan wij er vanuit dat de robot te allen tijde met rust laat gelaten wordt.

 

Met ons aller medewerking gaat deze pilot een succes worden en krijgt 24C nog mooiere velden dan dat ze de laatste maanden al waren.

 

BEDANKT!

 

$jR
Terug naar de homepage