Home > nieuws

03 juni 2018 - Sixen, huldiging & finale penaltybokaal

Zaterdag 2 juni 2018, niet zo zonnig als andere jaren, maar droog en doenig.

Om 12 uur werd Abbekerk wakker geschud: de MO13 is kampioen geworden en dat mocht iedereen horen.

Op de platte kar van Pim gingen de kampioenen door het dorp. Weer terug op het terrein ontvingen de meiden een medaille en de coach en trainer een bos bloemen. Wat een mooie prestatie... gefeliciteerd! Klik hier voor de foto's van de huldiging. 

Vervolgens was het tijd voor het Sixentoernooi. De 8 gemixte teams bestaande uit jeugd t/m 13 jaar namen het onder het toeziend oog van scheidsrechters Hans Buis, Sjaak Ros, Jan Zander en Pascal Kasten tegen elkaar op. Mede dankzij de begeleiding van de coaches, de verzorging vanuit de kantine en aanmoediging van het publiek was het een mooi toernooi.

Na de broodjes knak mochten de finalisten voor de penaltybokaal zich gaan klaarmaken. Sion Straathof, Sepp Verment, Stan Smit, Zapp Knijn, Milou Dam, Jacco Francis en Daan Vijn mochten elk 5 x schieten op doel, waar Patrick Goedhart zijn best deed de ballen uit het net te houden. Dat lukte alleen bij Daan tot 5 x toe niet, waardoor Daan zich - zonder een shoot out - een jaar lang Penaltykoning mag noemen. Klik hier voor de foto's.

Speciale dank aan onze scheidsrechters, kantinehelden (Afra, Simone, Mildred, Ko en Pim), begeleiders en Pim Koorn! Terug naar de homepage