08 juni 2018 - Voorbeschouwing Sporting S 1 – ALC 1

Blijft ALC 4de klasser of gaat Sporting S daar naar promoveren? Dat is de inzet van de ene en dus allesbeslissende wedstrijd a.s. zondag in Schermerhorn, capital of  Prutmarathons.

Onze tegenstander streed onder leiding van trainer Milton Macnack lang mee om de titel in 5B  maar kwam uiteindelijk 2 puntjes tekort op de kampioen, het ons bekende Eendracht ’82. Met de feiten van 100 doelpunten voor (in 24 wedstrijden) en bijna alle thuiswedstrijden gewonnen dit seizoen, alleen Berkhout pakte er een punt, zal het beste in de ZONWERING NEDERLAND boys naar boven moeten komen om volgend jaar weer in de 4de klasse uit te komen.

Hopelijk komen dan ook veel supporters “oos joos” steunen. De bus was in ieder geval binnen 1 dag volgeboekt. ...de voorbode van mooie zondag? We gaan het allemaal zien als het (neutrale) arbitrale trio  onder leiding van scheidsrechter Sven van Langen en zijn assistenten Arend Hovinga en Mutlu Seyhan, de wedstrijdbal zal gaan laten rollen.

KOM OOK ONZE JONGENS STEUNEN IN SCHERMERHORN!

$jR