11 juni 2018 - Vrijwilligersavond 2018

Als afsluiting van het seizoen vond vrijdag 8 juni de vrijwilligersavond plaats. Hét moment waarop ALC al haar vrijwilligers bedankt voor hun inzet van afgelopen seizoen. Een klein gebaar, maar van grote betekenis, want zonder vrijwilligers is er geen ALC.

Carina had de welbekende moeder-Boeder-koek gebakken voor bij de koffie en voorzitter Dirk nam het woord om de alle vrijwilligers te bedanken en de Clubkanjer seizoen 2017-2018 bekend te maken. Clubkanjer Marcel Smit ontving een oorkonde (1 voor thuis en 1 voor in de kantine) en een bos bloemen. Vervolgens gaf de voorzitter een presentatie over onze nieuwste vrijwilliger; de robotmaaier.

Onder leiding van quizmaster Patrick werd een pubquiz gespeeld terwijl een afvaardiging van de selectie zorgde voor volle glazen en muziek. Jeroen, Leon, Rick en Joris dank voor de goede zorgen!

Team ‘De Aanhangsels’ (maar: achter de betreffende mannelijke vrijwilligers staan natuurlijk deze topvrouwen) bestaande uit Chelsey, Minoesch en Lida draaiden hun hand niet om voor de door Carina bedachte vragen. De kennis van vroeger en nu, selectie, dames en jeugd werd gebundeld en de dames gingen er met de felicitaties van Patrick en de Celebrations vandoor.

Vrijwilligers dank voor jullie inzet van afgelopen seizoen. Wij hopen op jullie te kunnen blijven rekenen!

Nagenieten van de avond? De foto’s staan hier.