Home > nieuws

12 juni 2018 - Helaas, we dalen af naar de 5de klasse

De opdracht afgelopen zondag was duidelijk: om voor het 3de jaar in successie in de 4de klasse te kunnen blijven spelen moest er gewonnen worden; hoe was minder relevant.

Helaas, het mocht niet zo zijn. Ondanks dat de boys er keihard voor gewerkt hebben trok Sporting S aan het langste eind. En dat was een enorme dreun.

 

Namens de selectie wil ik graag alle ALC-supporters (en dat waren er heel veel) bedanken voor hun steun langs de lijn afgelopen zondag, speciaal natuurlijk vak 504. Hulde aan jullie jongens, niet alleen voor de prachtige sfeer die jullie brachten met het rook-knal-vuurwerk maar zeker ook het feit dat jullie dat met discipline deden en keurig alles zelf hebben opgeruimd. Menig “vak” zou een voorbeeld aan jullie kunnen nemen!

 

We duiken nu de zomerstop en dus ook de (voetbal)vakantie in. Lekker een paar maanden bijkomen en de accu opladen om zodoende in augustus weer fris-en fruitig aan een nieuw seizoen te beginnen. Een nieuw seizoen met helaas dus geen ALC-DWB. Dan maar hopen op potten tegen DESS, MOC en Berkhout.

Prettige vakantie allemaal!

 

$jR

 

Ps Hieronder een foto van voor het vertrek naar Schermerhorn toen we allemaal nog volle moed waren….Terug naar de homepage