03 juli 2018 - Pasfoto op de spelerspas nu wijzigen!

Vanaf 21 juni is het mogelijk dat spelers zelf hun pasfoto op de digitale spelerspas wijzigen via de Voetbal.nl-app.

Daar waar scheidsrechters het afgelopen seizoen nog coulant omgingen met foto’s die niet “klopten” gaat dit seizoen strenger opgetreden worden en kan een speelverbod volgen. Dus zorg ervoor dat je een correcte spelerspasfoto hebt (dus bv niet een waar meerdere gezichten zichtbaar op zijn…).

Weet dat je als speler de tijd hebt tot uiterlijk 31 oktober a.s. Daarna kan het pas volgende zomerstop weer.

Dit om te voorkomen dat niet speelgerechtigde leden (of niet-leden) voor een bepaalde wedstrijd opgesteld kunnen worden door zijn of haar foto tijdelijk digitaal 'te plakken' op de digitale spelerspas van een ander, wel speelgerechtigd lid.

$jR