18 september 2018 - Nog maar een paar minuten over...

De Gok de Goal-ers (Arjan, Matthieu, Hans en Bert) raken ze weer slikvingerend kwijt. De mannen laten weten dat de verkoop van de minuten weer loopt als een trein. Dus ...tip van de dag: klamp snel een van de 4 aan om teleurstellingen te voorkomen.

16 augustus 2018 Nieuw seizoen, nieuwe ronde …dus ook nieuwe kansen voor Gok de Goal!

Wederom veelal verraste en blije winnaars het afgelopen seizoen, bovendien bleef er maar liefst €722 (!) over voor onze club. Gesteund door dat succes hebben wij, de Gok-de-Goal’ers, dan ook besloten er dit seizoen wederom voor te gaan.

Voor eenmalig €15,00 trekt u “blind” 1 minuut waarmee alle thuiswedstrijden (dus 10 keer!) kans gemaakt wordt om €50,00 te winnen. Scoort ALC in uw minuut dan is het kassa en ontvangt u dus meer dan 3 keer uw inzet. Het kan ook zijn dat het ietsje minder wordt want als de Zonwering-boys nog een keer scoren (in het goede doel) dan wordt het delen dus €25 (bij 2 ALC-goals), €16,67 (bij 3 goals) enz. Maar iets vangen wordt het zeker en vast. Wetende dat dat iets ook nog eens thuis bij u afgeleverd wordt en dat de prijswinnaar(s) maandags op de site worden gepubliceerd, wat houdt u dan nog tegen…?

Bovendien, de baten van deze actie komen geheel ten goede aan de jeugdafdeling van ALC. Dus brengt uw minuut u geen financieel gewin, dan is er het rijke gevoel dat u met uw deelname de ALC-jeugd gesponsord heeft.

Wees er snel bij …we hebben tenslotte maar 90 minuten!

De Gok de Goal-ers,

Arjan de Beurs, Matthieu Bruinsma, Hans Buis, Bert Odie en Sjaak Ros

Overigens, over de doelbesteding van de €722 van het afgelopen seizoen wordt u weldra nader geïnformeerd!

$jR