04 oktober 2018 - Time flies ...voor een tientje met ALC naar AZ-Heerenveen!

11 oktober nadert met rasse schreden ...nog maar 1 week de tijd dus om van deze prachtige actie gebruik te maken. Doe het daarom maar direct want wachten heeft geen zin!

26 september 2108 - Voor een tientje met ALC naar AZ-Heerenveen!

In het kader van de samenwerking met AZ mogen we alle leden (jong en oud) van ALC uitnodigen om het duel AZ–Heerenveen op zondag 28 oktober 2018 (16:45 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10 per kaart, een zitplaats. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan er nog voor slechts € 2,50 een kids-box met een pakje drinken en een zakje snoep bij besteld worden.

Je kunt per team of individueel per lid bestellen. Let op: Je zit samen met alle ALC-ers in één vak. Binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen kan via de volgende actielink:

De kaarten kunnen tm. 11 oktober as online besteld worden. Daarna zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar ALC.

De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers op vrijdagavond 26 oktober tussen 19:00 en 20:00 uur in clubhuis Goed Genog worden opgehaald.

Niet de insteek maar toch (..) met deze leuke clubactie kan ook nog geld verdiend worden voor ALC. Voor iedere verkochte kaart namelijk ontvangt ALC een cashback van € 1,-. Wie het kleine niet eert is het grote niet ….

$jR