11 oktober 2018 - Voorbeschouwing ALC 1- WBSV 1

De eerste van (maar) 10 thuiswedstrijden dit seizoen in de 5de klas, een heel verschil met de 13 van vorig jaar.

Een heel verschil ook vwb de start van de Zonwering Boys dit seizoen met het afgelopen seizoen: toen 0 uit 2, nu 2 keer een driepunter. Of het een tripple gaat worden weten we a.s. zondag als WBSV op bezoek komt.

Veel meer dan dat de gasten onder leiding staan van trainer Frits Bosch weten we niet van de Westbeemstenaren. Getuige hun laatste 2 resultaten tegen de mede-degradanten uit de 4de klasse (0-0 bij Sporting Andijk en 0-1 thuis tegen Zwaagdijk) zal rood-zwart in ieder geval vol aan de bak moeten as zondag.

We zien u graag rond de klok van 14:00 uur als arbiter T.Marcelis met beide ploegen en de wedstrijdbal aangeboden door Meijers & Groot Bestratingen het veld op 24C zal gaan betreden.

$jR