19 december 2018 - Hopelijk tot ziens op de 6de van de 1ste!

Inmiddels een week of 7 verder na mijn vorige schrijven realiseer ik me dat er weer veel gebeurd is in en rondom de club van rood-zwart.

Op het sportieve vlak mooie zaken zoals bv het (winter)kampioenschap dat de toppers van Meisjes Onder-13 binnenhaalden. Maar ook de eerste overwinning van het seizoen van VROUWEN 1 was een hoogtepunt(je). Uiteraard waren er ook sportieve tegenvallers zoals ons vlaggenschip dat inmiddels op de allerlaatste plaats van de 5de klasse (de laagste…) is beland. Ik ga ervan uit dat de mannen na de winterstop de ruggen gaan rechten om samen de weg naar boven proberen op te gaan.

Bestuurlijk zijn we hard aan het werk aan zaken als het rolstoel-vriendelijk maken van Goed Genog, de VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) en het rookbeleid op 24C. Ook gaan we op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor as seizoen als Alexander na vele jaren trouwe dienst (eerst bij de jeugd, daarna bij de selectie) uit gaat treden.

Voor wat betreft de plannen voor de nabije toekomst nodig ik u graag uit voor onze nieuwjaarsreceptie op 6 januari as (aanvang 15:30 uur) wanneer we natuurlijk ook op het nieuwe jaar gaan proosten.

Overigens, voorafgaand aan de receptie gaan de zondag-teams vanaf 14:00 uur SIXEN met de wedstrijdbal gesponsord door Dierenpension De Boerdik.

Ik wens jullie allemaal fijne kerstdagen en een gezellige jaarwisseling en graag tot ziens op de 6de van de 1e!

Sportieve groet,

Sjaak, jullie voorzitter