16 januari 2019 - In memoriam Arie Vis

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat op 68-jarige leeftijd oud-voorzitter Arie Vis is overleden.

Toen Arie, Ajax-fan in hart en nieren, in Abbekerk (op de Druijfplaats) kwam wonen werd ie al snel begeleider van het 2de. Hij hield van de gezelligheid, zijn aanstekelijke lach zal menigeen zich ongetwijfeld nog wel herinneren en het duurde dan ook niet lang voordat hij zich helemaal thuis voelde bij ALC en werd later voorzitter.

In die hoedanigheid zwaaide hij de scepter over ALC van 1990-1997 en in die periode kwam o.a. de uitbreiding van Goed Genog tot stand toen de huidige bestuurskamer eraan gebouwd werd. Sportief hoogtepunt was ongetwijfeld het allerlaatste kampioenschap dat ALC 1 behaalde in 1994, zie foto hieronder met trotse Arie (met zonnebril).

Hoewel hij heel wat jaren terug naar Winkel verhuisde bleef hij ALC wel degelijk volgen en was hij nog altijd lid van de Club van 100.

Bedankt Arie voor alles wat je voor ALC gedaan en betekend hebt, wees daar trots op. Wij hebben het enorm gewaardeerd, vaarwel.

Sjaak Ros