30 januari 2019 - Eindelijk is het potje van Grijs-Rood-Zwart besteed

Grijs-Rood-Zwart was de reisclub van supporters en oud-spelers van ALC welke elk jaar een weekend weg ging. Vanaf 1980 werd door die groep menig avontuur beleefd waarbij veel gezelligheid en lekker eten en drinken hand-in-hand gingen. Helaas werd de club in 2016, dus 36 jaar later, opgeheven waarbij het batig saldo van €150 aan onze jeugdcommissie geschonken werd met daarbij het verzoek dit te besteden aan de jeugd.

Welnu, sinds we met de kabouters en jongste pupillen 's winters in het Dorpshuis trainen was er behoefte aan zaal-doeltjes. En dat leek een juiste besteding voor die €150. Vandaar dat we ze aangeschaft hebben, zie de foto hieronder. Weer een treffend voorbeeld van “zonder historie geen toekomst”.

Namens alle kabouters en jongste pupillen BEDANKT GRIJS-ROOD-ZWART!

$jR