04 februari 2019 - Wie kent …Abraham Renooy?

Nee, dit is geen prijsvraag, zeker niet. Wel een aanloopje naar het feit dat vandaag, precies 50 jaar terug, iemand op de wereld kwam die in de afgelopen halve eeuw al zoveel heeft gedaan voor ALC dat een “normale” vrijwilliger daar een hele eeuw voor nodig zou hebben gehad.

Nimmer wordt tevergeefs een beroep gedaan op deze op-en-top clubman die in 2011 al werd benoemd tot Lid van Verdienste. Al tig jaar is ie (jeugd)trainer, zo zijn bv al onze huidige senioren ooit getraind geweest door hem. Hij was (jeugd)begeleider en floot jarenlang, ook senioren. Daarnaast sleept ie zo-af-en-toe een sponsor binnen en is ie nooit te beroerd om te helpen bij een klussie op 24C. Geroemd wordt ie ook om zijn ongebreideld enthousiasme, rechtvaardige inborst en sociale inslag.

Namens “jouw” hele club ….van harte met je 50steverjaardag, Klaas!

$jR