10 februari 2019 - Duncan Muskiet nieuwe en tijdelijke trainer/coach

Zo al niet vernomen heeft Alexander, bezig aan het laatste seizoen bij ons, eerder deze week besloten per direct terug te treden als trainer/coach van de selectie.

De combinatie van geen vertrouwen meer te voelen vanuit de groep met daaraan gekoppeld de twijfel om de boel nog vlot te kunnen trekken was uiteindelijk de reden voor Alexander zijn beslissing. Genomen in het belang van ALC, zoals hij immer alles besloten en gedaan heeft al die jaren voor “zijn” club en dat siert onze dorpsgenoot enorm. Hoewel we er later nog op terug komen zijn wij hem op voorhand dan ook veel, heel veel dank verschuldigd.

Hoezeer wij het e.e.a. ook betreuren, als club moeten we verder. Verheugd kan ik meedelen dat we Duncan Muskiet bereid hebben gevonden per direct in te stappen als trainer/coach. Hij zal daarbij op de trainingen geassisteerd gaan worden door Arjan de Beurs (bij diens verhindering door William Kooy) en zondags uiteraard door Mathé.

Wij verwelkomen Duncan en wensen hem, samen met Arjan, veel plezier en succes!

Jullie voorzitter,

Sjaak