28 februari 2019 - Voorbeschouwing ALC 1 – DESS 1 met bal na!

Eindelijk …de Zonwering-boys mogen weer. Hoe ze, voor het eerst onder leiding van interim-trainer Duncan Muskiet, de hele lange winterstop van maar liefst 3 (!) maanden verteerd hebben gaan we zondag zien als we gastheer zijn van “buur” DESS.

Onze voetbalvrienden uit Sijbelbroek en trainer Patrick Terwijn zullen ongetwijfeld sportieve revanche willen voor onze driepunter “daar”  toen we er in de eerste competitiewedstrijd (met bepaald veel geluk) de 2-3 wegsleepten. Spanning verzekert dus in de Plantsoenstraat.

Rond 14:00 uur zal scheidsrechter Marco van Grevenbroek deze burenruzie-tussen-witte-kalklijnen gaan aanfluiten. Uiteraard pas nadat pupil van de week Moos Wijnker (topper van JO11) geprobeerd heeft het goede voorbeeld te geven met de wedstrijdbal gesponsord door de ons aller bekende (oud) Abbekerker Wiegert Kistemaker.

Na afloop, rond 15:45 uur zal DJ Jordan Ville het bal na in Goed Genog openen daarbij later bijgestaan door Mokumse Danny!

Redenen te over dus om allemaal zondag naar 24C te komen!

$jR