08 maart 2019 - Voorbeschouwing ALC 1 – AGSV 1

Zal het, na de afknapper van afgelopen zondag tegen DESS, de Zonwering-boys komende zondag wel gaan lukken …scoren op 24C en een driepunter?

Het zal dan moeten gebeuren tegen weer een buurtploeg en wel het Aartswouder AGSV. De  “blootebienelanders” draaien onder leiding van Marc van Estrik in de top-4 mee en zijn een ploeg van uitersten. Zo kregen ze in de laatste wedstrijd in en tegen Zwaagdijk met 6-1 op de broek nadat ze de week ervoor koploper SSV op een 4-3 nederlaag trakteerden.

Tegen de klok van 14:00 uur zal scheidsrechter Peter Beijens het veld opkomen met beide ploegen en natuurlijk de pupil van de week. Deze week is dat weer een van de talenten van de JO11, Stan Smit. Hij zal vooraf proberen de keeper van AGSV te verschalken met de wedstrijdbal gesponsord door de diehard ALC-fans Jan(ne) Bruinsma en Gerard Ros.

We zien u allemaal weer graag, tot zondag!

$jR