13 maart 2019 - Gezocht …voetbalsjaaltjes!

Het voorjaar komt er aan (toch?) dus tijd voor opruiming.  Wie er voetbalsjaaltjes (van clubs, spelers of wedstrijden) kwijt wil, weet dan dat wij ze graag van u overnemen. Om daarmee Goed Genog ietwat op te fleuren (bovendien is het isolerend, zeker geluiddempend).

Het is een hele uitdaging maar we hebben ons ten doel gesteld het hele plafond dicht te krijgen met sjaaltjes. Uitgangspunt is dat van er van elke club, speler of wedstrijd slechts sjaaltje hangt.

Welke we reeds hebben:

CLUBS: ALC, Ajax, Anderlecht, Arsenal, Barcelona, Bradford City, Dortmund, Everton, Feyenoord, Fulham, Hauwert, Hertha BSC, Holland, Manchester United, Newcastle, South Africa, Volendam, VVV en Wigan.

SPELERS: Huntelaar.

WEDSTRIJDEN: Ajax-AS Roma, Ajax-Real Madrid 2010, AZ-Vitesse Bekerfinale en AZ Bekerfinale 2018.

We komen ze graag bij u afhalen. Op voorhand onze dank!

Mvrgr,

Pascal Kasten (06-1451 7853)

Arco Ros (06-5166 6615)