16 april 2019 - Rabobank Clubkas Campagne?

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne gaat over een week van start! Voor verenigingen en dus ook voor v.v. ALC is dit een spannende periode. Het is dan aan de leden van Rabobank West-Friesland om het bedrag van € 350.000,- te verdelen over de deelnemende clubs.

Leden van Rabobank West-Friesland ontvangen op 23 april een stemkaart met unieke code op de deurmat. Hiermee kun je van 23 april t/m 14 mei stemmen op jouw favoriete club of vereniging. Als lid mag je totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert!

Als je v.v. ALC wilt steunen kun je stemmen op ALC én op De Valck (Stichting Vrienden van de Voetbalvereniging Abbekerk-Lambertschaag-Combinatie). De opbrengst zal o.a. worden besteed aan nieuwe doelnetten voor de jeugddoelen.

Hou de brievenbus in de gaten en breng vooral je 5 stemmen uit. Mogen wij ook rekenen op jouw stem?