23 oktober 2019 - Het gaat best wel goed met ALC!

Het is enige maanden terug dat ik iets tikte voor de Dorpskrant; inmiddels zijn we al weer volop in competitie.

En daar gaat het zeker op de zondag crescendo. Het vlaggenschip onder leiding van de nieuwe trainer staat bovenaan, maar zeker ook de JO17 en de JO19 doen het heel goed. Het is dan ook zeker de moeite waard om een keer naar 24C te komen om de sterren van vandaag of juist die van (over)morgen te bekijken.

Ook is de jaarvergadering geweest. Best wel teleurstellend was daar de opkomst (niet dus) van de ouders van onze jeugdleden. Gelukkig was er wel een goede opkomst en inbreng/vragen van de senioren en was er veel bijval uit de zaal voor het nieuw benoemde Lid van Verdienste (Matthieu Bruinsma) en ook voor de mededeling dat we in Banket Partners BV (van familie De Wit) een nieuwe hoofdsponsor gevonden hebben.

Natuurlijk gaan er ook zaken minder goed. Zo staat Big Mow, onze robot-grasmaaier, momenteel veel te vaak stil door storingen en dus veel overuren voor onze robot-ploeg. Er is frustratie van eigen leden maar ook tegenstanders en scheidsrechters over het nog steeds ontbreken van “iets wat tegenhoud” tussen velden en sloot-aan-de-nieuwbouwkant waardoor bijkans elke bal (niet in doel geschoten) uit het water gevist moet worden.

Tevens is het jammer dat er door de regen al weer 2 weekenden thuis niet gevoetbald kon worden.

Maar ondanks dat en hoewel de directe gevarenzone zeker nog niet uit het zicht is (met name het ledenaantal bij jeugd is nog steeds zorgelijk) zien we met enige trots ook dat er weer iets van “leven” in de club aan het komen is. Dus …het gaat dus best wel goed met ALC!

Sportieve groet,

Sjaak Ros, voorzitter ALC