06 maart 2020 - Voorbeschouwing ALC 1 – DIO 1

We schrijven inmiddels al weer maart maar door slecht weer, de flexibele winterstop en het kleine “klassie” 5B is het zondag pas de eerste keer in 2020 dat ons eerste thuis aantreedt. Ze gaan dit doen tegen een van 3 Haarlemse tegenstanders, DIO (Door Inspanning Overwinning), opgericht in 1916 en daarmee waarschijnlijk de oudste club van 5B.

Benieuwd in hoeverre onze mannen hersteld zijn van de enorme zeperd van afgelopen zondag bij DRC (5-0 ros).

In ieder geval is het zeker dat ons vlaggenschip voor het eerst thuis in het prachtige nieuwe tenue van sponsor Banket Partners gaat spelen en dat alleen al is een bezoek aan 24C waard!

We zijn u graag om 14:00 uur als scheidsrechter Wim van Dorsselaer met beide ploegen en de wedstrijdbal, geschonken door ons Abbekerks raadslid van GemeenteBelangen Roelandt Paarlberg, het veld op zal komen.

Tot zondag allemaal!

$jR