01 april 2020 - UPDATE: Voor sportverenigingen is het verbod verlengd tot 28 april as!

Voor zover al niet vernomen, ons complex blijft voorlopig tot 28 april as "op slot". Of deze periode weer verlengd gaat worden, wordt door de regering in de week voor 28 april besloten.

24-3-2020 UPDATE: Voor sportverenigingen geldt nog steeds het verbod tot 6 april as! Over de gisteren door de regering aangescherpte maatregelen betreffende het uitbreidende Coronavirus zijn wat misverstanden ontstaan.

Daarom bij deze: voor alle sportverenigingen (en ook scholen trouwens) geldt nog steeds dat alle maatregelen gelden tot vooralsnog 6 april as. En hoewel tikker dezes er weinig fiducie in heeft is er toch nog een heeeeel klein sprankje hoop, toch?

16-3-2020 UPDATE: Complex gesloten tot en met zondag 5 april as! De nieuwsberichten en maatregelen inzake Corona volgen elkaar in rap tempo op. Zo is gisteren door de overheid o.a. besloten alle sportaccommodaties te sluiten tot en met zondag 5 april. Derhalve dus voorlopig helaas geen wedstrijden, trainingen en bijeenkomsten op 24C.

Zodra er nieuwe informatie komt zullen wij dat uiteraard weer direct melden.

12-3-2020 Complex gesloten tot en met zondag 29 maart as! Op last van het bestuur is ons complex tot en met zondag 29 maart as gesloten voor alle activiteiten (dus ook geen trainingen) vanwege het coronavirus. Zodra er nadere informatie komt, zullen we dat direct melden.

Dank voor jullie begrip en medewerking in deze.

Jullie voorzitter,

Sjaak Ros