16 oktober 2020 - Nav de nieuwe Corona maatregelen…

Zijn alle competitiewedstrijden voor alle ALC teams de komende 4 weken afgelast.

Voor wat betreft de trainingen geldt tot nader order:

=>De jeugd tot en met 17 jaar mag wel blijven trainen.
O7 wordt daarbij door de trainers bij het hek opgehaald en na afloop daar weer terug gebracht.
Oudere spelers tot en met 17 jaar kunnen zelfstandig naar het veld lopen.
Ouders blijven te allen tijde buiten de poort.

=>Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden.

=>Na de training ga je direct naar huis en blijf je niet bij een andere training kijken, want dan ben je immers supporter en dat is niet toegestaan.

=>Onderlinge oefenwedstrijden binnen de vereniging voor jeugd tot en met 17 jaar zijn toegestaan zolang er geen toeschouwers aanwezig zijn. Indien interesse graag contact opnemen met Bart Smit (tel 06-4167 4194).

=>Kleedkamers, douches en Goed Genog blijven gesloten (ook voor eventuele onderlinge oefenwedstrijden).

Ondanks het feit dat het misschien wel mogelijk is voor de selectie en JO19-1 om buiten te blijven trainen (onder strikte voorwaarden) hebben wij de keuze gemaakt om ze deze 4 weken niet te laten trainen. Dit omdat wij het maatschappelijk geen goed signaal vinden die trainingen nu door te laten gaan. Hopelijk kan het over 4 weken weer wel.

Bedenk …des te beter we ons allemaal op-en-buiten 24C aan de regels houden, des te eerder we van “alles” af zijn en weer kunnen genieten van competitievoetbal op ons prachtige complex.

Dank voor jullie begrip en medewerking in deze.

Namens het bestuur,
Sjaak Ros, voorzitter