03 december 2020 - Bijna AOW voor Joop!

Toen hij Abraham werd kon je nog met je 65e met pensioen maar nu moet ie waarschijnlijk nog wel ff door voordat ie zijn 1e AOW kan beuren.

Zeker is wel dat deze in hart-en-nieren ALC-er vroeger een snelle en vaak doeltreffende spits was. Jaar in, jaar uit was de linkspoot topscorer van ALC.

Dat was… tegenwoordig is hij de altijd-en-direct klaarstaande allround klus-man voor onze club. Indien nodig zet ie daarbij zelfs zijn vrachtwagen in. In Goed Genog hangt zijn spreuk “klachtevraai worre we hier nooit“ en op zondag “regelt” ie de overheerlijke gehaktballen.

Tot slot en zeker niet minder belangrijk tref je ‘m zondagmiddag altijd aan bij elke thuis- en uitwedstrijd van ons vlaggenschip. In goede maar ook in die andere tijden ...hai mist r gien ien!

Op zeker dus dat we het hier hebben over een op-en-top ALC-er en laat deze groot fan van Ajax en ook The Cats nou vandaag precies 65 jaar terug op de wereld gekomen zijn …Johan Ros. Namens de hele club van harte, Johan!

Sjaak Ros,