13 januari 2021 - Niet vergeten he ...as zaterdag de voetbalquiz!

20-dec-2020 Steun ALC en doe aan de online Voetbalquiz mee!

Hoewel we de kortste dag al weer gehad hebben, het zijn nog steeds lange en donkere avonden zonder amateurvoetbal, zonder 3e helft enz enz.
Om je te helpen door die avonden heen te baggeren is het meedoen aan een voetbalquiz een uitstekend recept.
Welnu …zaterdag 16 januari as om 20:00 uur is er een online voetbalquiz, speciaal georganiseerd voor de Westfriese amateurclubs. Spannend en vermakelijk, bovendien komt een deel van de inkomsten ten goede komt aan de West-Friese voetbalclubs en dus ook ALC.

De quiz bestaat uit meerkeuzevragen (ook over Westfriese clubs), komt tot jullie via Twitch, je mobiele telefoon fungeert als antwoordbuzzer en er zijn leuke prijzen mee te winnen.

Je krijgt 30 seconden om een vraag te beantwoorden en hoe sneller je antwoordt hoe meer punten je kunt verdienen. Antwoorden opzoeken op internet heeft dus weinig zin!

Deelname kost € 15,00 per team waarvan  € 5,00 rechtstreeks naar ALC wordt overgemaakt!

Opgeven kan via deze link: https://www.hoogkarspelquizevents.nl/online-voetbalquiz

Een prachtig initiatief en ook nog eens leuk om te doen samen met je gezin of (voetbal)vrienden! Doe dus allemaal mee en steun de bewoner van 24C!

$jR