02 januari 2021 - Janne tikt de 70 aan!

De man die in zijn actieve voetbalcarrière vele jaren het shirt van ALC 1 droeg en daarbij als bepaald niet zachtzinnige verdediger de middenvoor van de tegenpartij een heel vervelende zondagmiddag bezorgde. Moest zijn kicksen helaas vroegtijdig aan de wilgen vanwege een hardnekkige enkelblessure waarna hij een van de trouwste supporters van ons vlaggenschip werd. En dat is ie nog steeds. Thuis en uit is ie immer present langs de lijn!

Toen ie pensionado werd meldde hij zich gelijk bij de club om als Fitte Vutter zijn handen uit de mouwen te gaan steken. En dat doet deze doener trouw elke maandagochtend maar evenzo op andere ochtenden als er meer klussen “legge”. Een gewaardeerde kracht die overigens ook wel naar de naam Iebele wil luisteren.

Hij is het ook die vandaag 7 decennia terug ter wereld kwam in het huis tegenover ’t Nieuwe Bonte Paard …Jan Bruinsma.

Namens de hele club van harte, Jan!

Sjaak Ros,