• 10 april 2022 ALC winnaar 2e periode van klasse 5A! 28 november 2021 Sander Lorie scoort 10 keer in de wedstrijd ALC 1 – Kaagvogels (12-1)! ALC JO11 kampioen!
  21 mei 2022
  ALC 1 promoveert naar de 4e klasse! 12 juni 2022 25 september 2022 ALC – DWB 21 mei 2023 ALC seizoen 2023-2024 ook 4e klasser!
 • ALC JO16 – KSV JO16, 9 december 2023

  Een maatje te groot, onze gasten uit Heerhugowaard. Fysiek sterk, technisch vaardig, we hadden er de handen vol aan. Met name voorin slaagden we er niet in een vuist te maken, waardoor de verdediging zwaar onder druk kwam te staan. Zoals jullie wellicht uit de vorige verslagen bekend, staan die echt wel hun mannetje, maar het viel helaas niet te voorkomen dat invaller keeper Koen 4x de bal uit het doel moest vissen, 2x voor en 2x na het rustsignaal.

  Mocht nu de indruk gewekt zijn, dat we helemaal niets in de melk te brokkelen hadden, dit is niet het geval. We zijn wel degelijk ook in de buurt van het KSV-doel geweest, éénmaal moest zelfs een inzet van Kevin van de doellijn worden gehaald! Maar op de 1 of andere manier wisten we niet het niveau waar we normaal op acteren, te halen. Waren er excuses? Nou ja, nogal wat spelers waren ziek (Daan) of ziek geweest (Micha, Baha) en Luca stond zelfs nog behoorlijk rillerig op het veld. Sammy raakte al in de warming up geblesseerd en moest na iets meer dan 1 helft afhaken. Arne was door een akkefietje met een strooiwagen niet in staat om te spelen en Moos is een paar weken in Zweden om zich verder in het boerenvak te bekwamen. Dus…. Aan de andere kant, met min of meer dezelfde uitdaging(en) wisten we de vorige wedstrijd tegen JVC wel winnend af te sluiten.

  Overigens waren er natuurlijk ook bikkels die een ijzersterke wedstrijd speelden: Dylan, Mark maar zeer zeker Esrom, die gasten die soms meer dan een kop groter en een stuk breder waren, wist af te troeven en vervolgens met mooie kapbewegingen in de luren wist te leggen. Esrom zoekt altijd de voetballende oplossing en raakt zelden in paniek. Prima wedstrijd!

  Volgens het programma moeten we nog 2 wedstrijden (Reiger Boys, DWOW) inhalen in deze reeks, maar ik denk niet, dat het er nog van komt. In ieder geval dit kalenderjaar niet. Week 51, volgende week, trainen we nog en dan gaan we minimaal 1 week op kerstreces. Via de app zullen we aangeven wanneer de trainingen weer beginnen.