• 10 april 2022 ALC winnaar 2e periode van klasse 5A! 28 november 2021 Sander Lorie scoort 10 keer in de wedstrijd ALC 1 – Kaagvogels (12-1)! ALC JO11 kampioen!
  21 mei 2022
  ALC 1 promoveert naar de 4e klasse! 12 juni 2022 25 september 2022 ALC – DWB 21 mei 2023 ALC seizoen 2023-2024 ook 4e klasser!
 • ALC JO16 – Wherevogels JO16, 27 januari 2024

  Nieuw jaar, nieuwe competitie. We gaan vanaf nu als groep verder zonder Daan, die via zijn moeder heeft aangeven vanwege meerdere oorzaken tussentijds op te zeggen. Dank voor alle mooie voetbaljaren Daan!

  Dan de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Eigenlijk verloren we meer van ons zelf dan van de tegenstander. Dit leest niet aardig voor Wherevogels, maar het zou me verbazen als dat team gaat meedoen voor de eerste plaatsen. Maar toch, het was ALC waar de schwung ontbrak. Het zou niet eerlijk zijn om te zeggen dat de inzet volledig ontbrak, er werd wel degelijk een poging tot bloed, zweet en tranen gedaan, maar het kwam niet van de grond. Combinaties lukten maar heel af en toe en het aansluiten naar voren was deze wedstrijd ook een (te) grote opgave. Daarbij waren we ook nogal eens te paniekerig “aan de bal”, waardoor medespelers niet of nauwelijks bereikt werden, maar de uit- en achterlijn wel: bal voor de tegenstander.

  Door een misverstand in de verdediging (past prima in het bovengeschetste plaatje) wist Wherevogels een op z’n best halve kans te promoveren tot doelpunt. Ik hoopte dat de troepen daardoor wakker geschud waren en beter voetbal zouden gaan laten zien, maar helaas… het lukte gewoon niet deze dag. We hadden tot en met maandagochtend kunnen doorvoetballen, maar ik denk niet dat we zouden hebben gescoord. Verder dan een schot voorlangs van Koen (afgeven was beter geweest) en wat losse flodders van afstand van Kevin kwamen we niet. Als kers op de taart kregen we vervolgens in de tweede helft nog een dubieuze strafschop tegen (waar we eerder al waren ontsnapt aan een overduidelijke penalty) en dit presentje werd uiteraard uitgepakt door Wherevogels: 0-2. Klaar.

  Jammer voor Baha, die een paar keer geweldig langs zijn tegenstander glipte, jammer voor Esrom, die zijn tegenstander regelmatig deklasseerde, jammer uiteraard ook voor de rest van het team en de supporters. Maar niet onterecht en dus moeten we het er mee doen.

  Zaterdag een vroegertje, DWOW thuis, aftrap 09.00 uur, graag 08.30 uur in de kleedkamer.