• 28 november 2021 Sander Lorie scoort 10 keer in de wedstrijd ALC 1 – Kaagvogels (12-1)! ALC JO11 kampioen!
  21 mei 2022
  ALC 1 promoveert naar de 4e klasse! 12 juni 2022 25 september 2022 ALC – DWB 21 mei 2023 ALC seizoen 2023-2024 ook 4e klasser! 17 juni 2023 ALC Legends – Lucky Ajax 17 juni 2023 ALC Legends – Lucky Ajax
 • Always Forward JO16 – ALC JO16, 23 september 2023

  De velden zijn druk bezet bij onze tegenstander uit Hoorn. Maar om 17.00 (!) uur waren we dan toch aan de beurt op veld 3. Zonder de geblesseerden Mark en Sepp, maar dit keer met meer dan voldoende chauffeurs, dank daarvoor, togen we richting het Wilhelminapark.

  Forward bleek een sterke tegenstander, maar we wisten toch via Kevin enige speldenprikken uit te delen. Helaas lukte het ons niet te scoren, waarna we van de tegenstander een lesje in effectiviteit kregen. Tegen tegenstanders in deze poule wordt de mannen ook duidelijk dat mandekken een aparte tak van sport is, waarbij je als verdediger snel wordt afgestraft als je draaicirkel ietwat aan de ruime kant is, of als je aan de buitenkant dekt, of niet achter maar voor je directe tegenspeler staat. Of teveel onder de indruk bent van het postuur of de vaardigheden van je tegenspeler en niet overtuigend durft in te grijpen. Maar goed, onder tegenstand voetballen is vaak de beste manier om zelf ook beter te worden. En de coaching onderling was, zowel op het veld als in de kleedkamer, in het algemeen positief, iets wat in de vorige wedstrijden nog minder het geval was.

  De eindstand was, toch wel iets geflatteerd, 5-1 in het voordeel van de gastheren. Op de 5 goals van Always Forward valt niet veel af te dingen, misschien had Moos 1 hoge bal kunnen pakken, maar zo blijft het. Hij heeft ook een flink aantal mooie reddingen verricht, ook de lat was ons goed gezind deze wedstrijd. Maar aan de andere kant hebben Kevin, Sam en Koen ook kansen gehad om een doelpunt te maken. Uiteindelijk lukte het dan gelukkig Baha, na goed doorgaan, om de eer van ALC te redden.

  Ondertussen was het na 19.00 uur en begon het al te schemeren toen we het sportpark van Forward verlieten. Zonder punten nog steeds helaas, maar wel met genoeg voetbalinspiratie om mee te nemen naar de volgende wedstrijd.

  Die spelen we a.s. zaterdag thuis, tegen Sporting Andijk. Aftrap 10.30 uur, in de kleedkamer niet later dan 10.00 uur ajb.