• 28 november 2021 Sander Lorie scoort 10 keer in de wedstrijd ALC 1 – Kaagvogels (12-1)! ALC JO11 kampioen!
    21 mei 2022
    ALC 1 promoveert naar de 4e klasse! 12 juni 2022 25 september 2022 ALC – DWB 26 mei 2024 ALC seizoen 2024-2025 weer 4e klasser! 17 juni 2023 ALC Legends – Lucky Ajax 17 juni 2023 ALC Legends – Lucky Ajax
  • Erik mag er 50 ook uitblazen!

Of er destijds een geweldig voetbaltalent aan verloren ging toen ie rond zijn 13e stopte met voetballen (bij VVS ’46) is niet bekend. Wat we wel weten is dat ie zich later (inmiddels wonend in Abbekerk) ging inzetten voor onze club.

Hij begon als vlagger bij het jeugdteam van zoon Jort om daar later ook begeleider van te worden. Toen dat team (inclusief Erik uiteraard) doorstroomde naar de senioren en ALC 3 (!) een feit werd, kwam daar nog een functie bij: zorgen dat er elke week minstens 11 man aan de aftrap stonden. En dat alleen al was een heidense klus op zich met spelers midden in hun uitgaans-carrière. Toen dat team niet meer in de lucht kon worden gehouden voor de volgende competitie was ie vrij van ALC, althans dacht ie…

Het was de voorzitter die ‘m namelijk begin 2022 vroeg het bestuur te komen versterken. En die lokroep kon ie niet weerstaan, en gelukkig, want Erik (in het dagelijks leven Industrial Engineer bij VDL) blijkt sindsdien echt een versterking te zijn, met oa sponsoring en duurzaamheid in zijn takenpakket. Daarnaast is ie immer bereid gewoon de handen te laten wapperen als de club daarom vraagt.

Namens de hele club, van harte Erik met je 50e verjaardag. Wij wensen je veel plezier!