• 10 april 2022 ALC winnaar 2e periode van klasse 5A! 28 november 2021 Sander Lorie scoort 10 keer in de wedstrijd ALC 1 – Kaagvogels (12-1)! ALC JO11 kampioen!
    21 mei 2022
    ALC 1 promoveert naar de 4e klasse! 12 juni 2022 25 september 2022 ALC – DWB
  • Kees Hink de nieuwe clubkanjer!

Door fysieke malheur gedwongen gaf Kees Hink enige tijd geleden aan met zijn “klussies” bij ALC te moeten stoppen.

Voor het bestuur het moment om deze doener afgelopen zondag op de nieuwjaarsreceptie voor te dragen als clubkanjer van het jaar. Dit als dank voor zijn jarenlange inzet op diverse vlakken zoals consul en schoonmaker van ons clubhuis Goed Genog, de kleedkamers en buiten om. Met luid applaus uit de zaal werd het voorstel bekrachtigd.

Helaas had Kees in een onbewaakt ogenblik net de receptie verlaten vandaar dat de bijbehorende oorkonde thuis is afgeleverd.

Kees, namens de club, dank voor al je inzet die vele jaren!