• 28 november 2021 Sander Lorie scoort 10 keer in de wedstrijd ALC 1 – Kaagvogels (12-1)! ALC JO11 kampioen!
  21 mei 2022
  ALC 1 promoveert naar de 4e klasse! 12 juni 2022 25 september 2022 ALC – DWB 26 mei 2024 ALC seizoen 2024-2025 weer 4e klasser! 17 juni 2023 ALC Legends – Lucky Ajax 17 juni 2023 ALC Legends – Lucky Ajax
 • Kevin bedankt: ALC JO16 – JVC JO16, 18 mei 2024

  De laatste competitiewedstrijd van dit seizoen en tevens de (voorlopig) laatste wedstrijd van Kevin in het ALC-tenue. Een gelegenheid die hij kennelijk, hoewel we op het trainingsveld aan de slag moesten, niet onopgemerkt wilde laten voorbijgaan.

  Door met name snelle counteruitbraken via een lange bal wisten Moos, Mark, Sam en Sammy onze spits Kevin meerdere keren richting het JVC doel te lanceren, waaruit hij maar liefst 4x (!) wist te scoren, daarmee de volledige doelpuntenproductie van ALC deze wedstrijd voor zijn rekening nemend. Als je dan nog een kritische noot wilt plaatsen, dan hadden dat er nog wel 2 of 3 meer kunnen zijn, want de verdedigers uit Julianadorp waren nogal hardleers, maar een spits die er in 1 wedstrijd 4 inlegt, is gewoon een klasbak.

  En dat is de voetballer Kevin natuurlijk ook. Er zijn de afgelopen seizoenen best wel wat momenten geweest dat hij het bloed onder mijn nagels vandaan haalde. Gezeur, de kop verkeerd, gezanik naar medespelers, geen zin om moe te worden, u heeft het vast zelf ook langs de lijn wel meebeleefd. Niets wat bij andere spelers ook niet gebeurt, maar als hij de bokkenpruik op heeft, komt er net wat meer zand in de ALC JO16-motor.

  Dit geschreven hebbende, wil ik hem graag ook complimenteren. Als de neus de goede kant op stond en de arbeid werd geleverd, scoorde hij niet alleen zelf (dit seizoen 21 goals in 21 wedstrijden), maar liet ook de andere spelers beter presteren en het elftal beter voor de dag komen. Zo misten we vorig jaar het kampioenschap in de 3e klasse op slechts 1 punt! Iets waar ik nog steeds wel eens met spijt aan terug denk, en Kevin ongetwijfeld ook, als ik hem een beetje goed inschat. Dit seizoen kwamen de successen voor de JO16 wat moeilijker. Kevin heeft de keuze gemaakt om te kijken waar voetballend zijn grenzen zijn en dat begrijp ik heel goed. Dus: Kevin, bedankt voor alles en succes bij je nieuwe club! Ik weet zeker dat je ook daar snel zult laten zien dat je de edele voetbalsport goed in de voeten hebt.

  Naast Kevin wil ik toch ook v.w.b. deze wedstrijd nog een pluim uitdelen aan Moos, Luca en onze stille kracht Esrom, die allen een dijk van een wedstrijd speelden.

  Het komende seizoen moet ALC (JO17 dan) zichzelf dus opnieuw uitvinden. Dat zal ongetwijfeld met de nodige pieken en dalen gaan, we leveren immers nogal wat doelpunten in. Maar als we er met de goede instelling voor gaan, gaat het ongetwijfeld lukken. Barcelona werd vorig jaar immers ook kampioen zonder Messi 😉. Voor nu alvast een fijne zomer toegewenst en tot augustus!