• 10 april 2022 ALC winnaar 2e periode van klasse 5A! 28 november 2021 Sander Lorie scoort 10 keer in de wedstrijd ALC 1 – Kaagvogels (12-1)! ALC JO11 kampioen!
  21 mei 2022
  ALC 1 promoveert naar de 4e klasse! 12 juni 2022 25 september 2022 ALC – DWB 21 mei 2023 ALC seizoen 2023-2024 ook 4e klasser!
 • Mogen wij u voorstellen Sem Meijners (8 jaar)!

  Na een rommelige periode met feestdagen, winterstop en toch alweer een competitiewedstrijd gespeeld tegen Rood-Wit Zaanstad, neemt ons eerste elftal het zondag in een thuiswedstrijd op tegen St. George. De ploeg uit Spierdijk staat momenteel op de eerste plek in de competitie en de wedstrijd tegen de koploper betekent direct de start van de tweede seizoenshelft. De eerste ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in een 1-1 gelijkspel.

  De wedstrijd van komende zondag zal worden afgetrapt door pupil van de week, SEM MEIJNERS.  

  Sem is de derde generatie Meijners die spelend lid is bij onze club. Zijn vader Nick en opa Mathé (tevens ook zijn trainer op maandagavond) spelen samen in de veteranen. Daarnaast speelt ome Jimfrey in het eerste en dit is dan ook gelijk waar Sem heel erg naar uitkijkt, samen met zijn oom een wedstrijd beleven van het eerste elftal.

  Dat Sem een echt voetbaldier is, is wel duidelijk. Altijd is hij bezig met de bal. Zijn wedstrijden speelt hij bij de JO-11. Hier is hij de jongste van het team, maar dat is nauwelijks te zien. Met zijn drive, overzicht en harde schot is hij aan de rechterkant een gevaar voor iedere tegenstander. Zijn favoriete club is Ajax en als grote idolen heeft hij niemand minder dan Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

  Kan Sem zondag zijn oom en ons eerste het goede voorbeeld geven en een zet in de goede richting naar weer een keer een lekkere driepunter?

  Sem en de PvdW-commissie zien u allen graag, rond de klok van twee, op het prachtige complex van ALC.