• 10 april 2022 ALC winnaar 2e periode van klasse 5A! 28 november 2021 Sander Lorie scoort 10 keer in de wedstrijd ALC 1 – Kaagvogels (12-1)! ALC JO11 kampioen!
    21 mei 2022
    ALC 1 promoveert naar de 4e klasse! 12 juni 2022
  • Ook een wedstrijdbal sponsoren?

Het duurt best nog wel even voordat op 24c de bal weer gaat rollen in competitieverband, maar toch…

Waarschijnlijk mede door de terugkeer naar de 4de klasse beginnen de eerste balsponsors zich al spontaan te melden. Dus om niet achter het net te vissen, bij deze …voor EUR 50 kunt u/jij al een wedstrijdbal sponsoren.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de club en wordt ingezet voor de aanschaf van materialen, in de eerste plaats natuurlijk ballen.

Lijkt het u leuk ALC financieel te ondersteunen? Kies en bel/app (06-5125 5092) daarna snel want wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Wedstrijd Balsponsor
    ALC - Alkmaarsche Boys ?